Diverse 23 Ian 2006 06:09 pm

io’s mai tare ca basescu. pt ca sunt colerica.

ce dreaq baga astia in toate revistele, ziarele, brosurile teste? toate felurile de TESTE de personalitate shi psihoteste… vrei sa shtii cum dormi? rezolva kestionaru shi poti afla ca: dormi dus / dormi pe furate / dormi iepureshte / eshti insomniac. testu e format din fo 30 de intrebari, una mai indiscreta ca alta – da’ nah, eshti tu cu tine, nu tzi-e jena sa raspunzi adevarat, daca intreaba aia daca tragi si fo basina sub paturi tu recunoshti, cine te vede? sh’apoi ce, vrei sa strici temeiu adevarului revelat de testu asta??? ca acolo te avertizeaza clar – nu ai voie frate sa mintzi daca vrei sa afli marele adevar la marea intrebare CUM DORMI. ce dreaq mah, ca sa shtiu cum dorm tre sa fac teste? pai io shtiu or ca dorm, or ca nu. daca nu dorm – shtiu, tzin minte, inca mi-e proaspata noaptea care greu s-a lasat dusa… mi-e inca vie starea de nervi, pula mea, totzi dorm numa io ma uit la tv la reluari shi fac poteci dese prin casa. daca a doua zi ii fut pe totzi in gura, se shtie, nu mi-a dat femeia pardon, … se shtie – n-am dormit. daca dorm bine, marturie mi-e erectzia de dimineatza, cind ma scol cu plapuma cort. la fel, shi atunci inca imi e vie imaginea, visul… cele 3 blonde care… hai siktir, ce treaba ai tu ce visez io acolo?

alt test e asta – cica "vrei sa afli daca esti un amant ideal?" p’asta nu-l fac, shtiu raspunsu… shi pe bune, orice ai zice, hai, minte una, doo… da’ nu 8… nu 10… nu cinshpe… nu toate, da? asha ca…

cele mai mishto sunt testele pt gagici. ce fel de temperament ai? daca vrei sa afli, pune mina pe creion shi da-i la rezolvare. dupa cele 120 de intrebari afli stupefiata ca esti o persoana de un calm uluitor, capabila sa inteleaga absolut orice, o persoana care face fatza oricaror incercari cu demnitate shi tarie de caracter. afli ca deja calmu tau e proverbial. ca nimic nu te poate scoate din mintzi. ca nici daca tzi se pisha unu’n poala nu te apuca dracii.. da’ vazind asha raspuns, te apuca dracii, pui mina pe revista shi o maruntzeshti farime, sari cu picioarele pe ea, itzi smulgi paru din cap, din nas, arunci verigheta , te zgirii pe fata, te dai cu capu de peretzi shi cu ultimele suflari abia daca mai apuci sa murmuri: shi atunci de ce nu-l pot suporta pe porcu de barbatimiu? (mie, la testu asta mi-a ieshit ca sunt o tipa colerica si individualista. de emotzie mi s-au intarit sfrcurile shi m-am umectat, placut, intre labii. alea mici.)

am o vaca pe linga mine care mereu face teste dastea… ce faci fah? aaa, uite, imi fac un test… iar test fa??? aaa, asta e altu… aha… bine fah… a dreaq proasta ai crede ca a ajuns sa se cunoasca pe sine pina’n virfu unghiilor, ca datorita acestor teste a invatzat sa-shi ia aminte la cum se poarta in societate, la cum sa-shi puna shosetele, la cum sa-shi tzina picioarele, la cum sa rida, la cum sa viseze, la cum s’o su… dreaq, ca iar vb urit. daca am incercat odata sa-i spun sa nu mai creada in cacate dastea a sarit vaca la mine – pai habar n-ai tu ce-nseamna, fraere, sa te cunoshti, cit potzi sa te indrepti daca ajungi sa-tzi vezi lacunele, lipsurile, cum potzi deveni un om adevarat in cel mai bun sens al cuvintului… zau fah? fireai tu a dreaq de tuta cu testele tale, ca asta, in tot ce e in juru ei, vede un test. a devenit atit de stresata de solutziile testelor incit uita sa mai raspunda la salut, uita sa-shi puna mina la gura cind casca, uita cred sa inkida shi usha la veceu cind se pisha, ca rideau acu fo 2 saptamini celelalte proaste de ea, am prins io asha nishte ciripituri legate de ea shi closetu damelor… sau poate au prins-o alea facind alt test shi acolo?? testu barza… numa’ ca cred io, a fost fata putzin in ceatza, ca la testu barza n-avea ce casutze sa bifeze shi nici ce rezultate sa adune… hehe

in evz pe la ultimile pagini am vazut un test fain de tot… "poti fi un presedinte adevarat?"… shi dadeau citeva raspunsuri de cacat, cu interpretari de rigoare… nici urma de interpretari ale pozitziei tale ca presedinte fatza-n fatza cu coruptzia, fatza-n fatza cu mita, cu crizele sociale, cu… te doare mintea capului frate, mie mi-a ieshti ca pot fi un preshedinte exemplar, minunat, de nestavilit. un preshedinte definitiv. basescule, ai belit pula sa ma scuzi.

ce dreaq magie exercita testele astea asupra oamenilor? intzeleg sa dai teste la permisu de conducere, ca poate esti un maniac shi visu tau e sa faci singerete pe shoselele patriei, sa dai teste daca eshti pedagog shi tre sa afle aia daca nu iei la pewla 3 clase la rind, ca deh, ai meseria asta din dragoste pt copii, sa dai teste la scoli militare, la angajarea in cine shtie ce mari corporatzii, la… kilu meu… da’ sa o freci a seaca asha aiurea pe teste dastea de cacat, e pierdere de vreme… de fapt, daca afli d’acolo ca poti fi un presedinte adevarat sau o dama care cucereste instatnt orice mascul, da, daca aflii dastea shi n-ai minte’n cap atunci potzi spune ca eshti multzumit, fericit shi nu-tzi ramine altceva de facut decit sa ashteptzi implinirea celor aratate de rezultatu testului.

am rasfoit destule publicatzii… m-am dat pe net la greu… teste sunt peste tot… teste "shtii sa te uitzi la televizor?" "eshti un bun amic?" "cum te vad prietenii?" "eshti un bun organizator?" etc… ia sa itzi faci shi un test genu "itzi platesti intretzinerea?", sa vedem ce iese? sau de ce nu shi teste dastea: "cit poti sta ne…mincat" / "la a cita manea sucombi?" "vecina mea e buna la pat?" "se mai scoala?"

cine dreaq elaboreaza ma kestionarele astea??? ce scoala au aia?? ca ma screm si io de fac acu un test…

a) intre un pahar de tzuica de pruna si b) unu de martini ce ai alege?

a) ai vrea sa petreci vacantza la tzara la socrii sau b) ai alege niste insule exotice?

a) preferi sa stai cu nevasta in pat si sa te uti la telenovelele ei sau b) sa petreci o noapte de vis cu angelina jolie?

a) la job ai vrea sa mergi cu metrou’ sau b) cu ultimu tip de maserati ?

 

*** daca atzi raspuns in toate cazurile afirmativ la a) inseamna ca in general nu va intereseaza discutiile in contradictoriu despre lucruri care nu conteaza cu adevarat si nu va place sa va certati pentru nimicuri. suntetzi o companie placuta nu va infuriati usor si nu rabufniti violent. iertati atunci cand celalalt isi motiveaza comportamentul sau isi recunoaste greseala si nu tineti suparare. totusi, daca sunteti jignit/a grav, nu iertati prea usor, fiind necesara o perioada mai lunga de timp in care sa observati daca partenerul/a se schimba in bine. doar dupa aceea il/o veti putea ierta.

*** daca atzi raspuns raspuns afirmativ doar la b) – inseamna ca suntetzi un cacanar.

 

na teste, cu bucurie

http://fun.vipnet.ro/psihoteste.php

http://www.prieteni.ro/tentatii/teste/teste_online.html

http://www.popcorn.ro/?c=46&quiz=8

http://www.ele.ro/teste

bla bla bla… da batrinu umberto le zice mai bine… luatzi aminte bah…

atentzie, testu barza e mult mai complex…

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X